ANMÄLAN

Samtliga kurser och föreläsningar som du önskar delta i kräver din anmälan. Du kan anmäla dig här på vår webbsida eller genom att ringa till oss.

På vår webbsida skapar du enkelt en inloggning och "shoppar" de kurser eller evenemang du vill gå på. Det är också lätt för dig att se vilka kurser du är anmäld till, annullera en anmälan, ändra personuppgifter, se om det finns lediga platser på kurser, skapa familjekonton och mycket mera. För dig som har yngre barn och vill anmäla dem till kurser, går det smidigast genom att skapa ett familjekonto. Då kan du administrera alla anmälningar via din egen inloggning. Kom dock ihåg att barn skall anmälas i eget namn.

Redan på hösten kan du också anmäla dig till de kurser som fortsätter på vårterminen. 

Anmälan via e-post tas INTE emot. Deltagare antas till kurser i anmälningsordning.

ALLA ANMÄLNINGAR ÄR BINDANDE!

 

ANNULLERING

Kurser, föreläsningar och evenemang: Om du trots allt inte kan delta är det ytterst viktigt att du annullerar din anmälan senast tre dagar innan kursen inleds. I annat fall faktureras avgiften i sin helhet, även om du inte närvarar.

Annullering av kursen kan göras på hemsidan eller genom att ringa kansliet.

Kortkurser (kortare än tio veckor) och alla föreläsningar: Om du trots allt inte kan delta i en kurs eller föreläsning som du anmält dig till är det ytterst viktigt att du annullerar din anmälan senast tre dagar innan kursen/föreläsningen startar. I annat fall faktureras avgiften i sin helhet, även om du inte deltar.

Helterminskurser (tio veckor eller längre): Om du trots allt inte kan delta i en kurs som du anmält dig till är det ytterst viktigt att du annullerar din anmälan senast tre dagar innan kursen startar. I annat fall faktureras avgiften i sin helhet, även om du inte deltar. Första tillfället i en för dig ny helterminskurs kan räknas som en "pröva på"-gång. Eventuell annullering skall då göras till kansliet FÖRE det andra kurstillfället, för att kursavgift inte skall debiteras. I annat fall faktureras kursavgiften i sin helhet. Eventuell annullering görs INTE till kursledaren!

Eventuell annullering görs INTE till kursledaren! Det är speciellt viktigt att annullera anmälan till en kurs med begränsat deltagarantal i god tid, eftersom det ofta finns personer som står i kö för kursplats.

Reglerna ovan är gemensamma för instituten inom Norra Ligan.

Ett kurstillfälle kan av olika orsaker utebli under terminen och inte tas igen. Detta ändrar inte på kursavgiften.