Mod och mental styrka - Annelie Pompe

Free spots

Yes

Price

26,00 €

Välkommen med på en föreläsning fylld av inspiration och motivation med Annelie Pompe – den högsta och den djupaste föreläsaren, som varvar över hundra meter djupa dyk ner i vatten utan hjälpmedel, med att bestiga världens högsta berg!

Annelie Pompe innehar ett världsrekord i fridykning då hon dykt hela 126 meter på ett enda andetag. Därefter besteg hon världens högsta berg - Mount Everest - samt sex andra höga bergstoppar, vilket gjorde henne till den andra svenska kvinnan någonsin att bestiga de legendariska ”7 summits”.   

Annelie älskar utmaningar, äventyr och att testa sina gränser. Hon är specialist på målfokusering, rädslor och riskhantering, ledarskap och konsten att vara närvarande i nuet. Passion och inspiration är hennes stora drivkrafter, och hon menar att vi alla kan nå hur långt och högt som helst – om vi bara undviker att begränsa oss! 

Under kvällen inspirerar Annelie oss till insikten att det enda vi verkligen kan påverka är vår egen attityd och inställningen till vad som händer omkring oss. När hon talar om hög prestationsnivå, äventyrande, mental träning och personligt ledarskap är det inte bara tomt snack – hon har själv upplevt teorin i praktiken och omvandlat kunskapen till verklig kompetens och tips vi kan använda oss av i vår vardag. Hon är ett levande bevis på hur långt man kan komma om man bara tränar sin kropp, sitt psyke och sätter tydliga mål. Annelie varvar spännande berättelser från sina egna äventyr med paralleller till vardagslivet, filmklipp och makalösa bilder.

Annelies unika föreläsning blottlägger något djupt: hur din livsinställning påverkar hur du lever. Det allra största äventyret handlar inte om att korsa kontinenter, bestiga berg eller dyka i hav – det börjar i dig!

Servering från kl. 17:45.

Foto: Hans Kristian Krogh Hanssen

Free spots

Yes

Price

26,00 €

Course languages

Swedish

Teachers

Annelie Pompe

Dates

14.11.2024 - 14.11.2024

Thursday 18:30-20:00

Lessons: 2  (1 times)

Location

Stjärnhallen - Lilla Björnen
Idrottsgränd 1-3, 66900 Nykarleby