Maksut

Kaikki meidän järjestämä kurssit ja luennot maksetaan laskulla. Voit hyödyntää etuus (jos semmonen on sinulle myönnetty) tai maksaa etuseteleillä.

Uudenkaarlepyyn kaupunki siirtyy käyttämään Cash-In Laskutuksen palvelua 1.2.2021 alkaen. Tämä tarkoittaa, että kaupungin laskut maksetaan Cash-In Laskutuksen tilille (FI08 2052 3800 0114 77). Mikäli haluatte siirtää laskunne eräpäivä eteenpäin, ottakaa yhteyttä suoraan Cash-In Laskutukselle: puh 0207701560 tai s.posti: service@cash-in.fi. Mikäli teillä on kysyttävää laskun sisällöstä, ottakaa yhteyttä Arbiksen toimistoon. 

Me otamme vastaan Liikuntaseteleitä, Kuntoiluseteleitä ja Kulttuuriseteleitä. Osallistujana sinun tulee kertoa ilmoittautuessasi että käytät etusetelejä ja anna setelisi opettajalle viimeistään kolmannella kurssiiltana. Jos et ole antanut etuseteleitä ennen kolmatta kurssiiltaa niin ne voi viedä Arbiksen kansliaan. Jos jo olet saanut laskun kurrsimaksusta etuseteleitä ei voida enää siinä vaiheessa käyttää maksutapana.

Me emme anna takaisin rahaa seteleistä ja emme myöskään ota vastaan rahaa. Setelien arvo tulee kattaa koko kurssimaksu.

Sähköiset etusetelit kuten esim. ePassi käy myös maksutapana. Halutessasi maksaa sähköisillä etuseteleillä, voit tehdä sen Tähtihallin infopisteessä (Urheilukuja1-3).