ALL-IN Fredrik Nygård: Nordens värsta gambler och bedragare

Free spots

Yes

Price

18,00 €

Fredrik Nygård, 46 år, är uppväxt i Pedersöre/Jakobstad. Han har levt ett liv i ett grovt spelmissbruk och har lurat till sig pengar av kreditinstitut, företag och nästan 500 privatpersoner. Han har i flera år pendlat mellan att leva ena dagen på 5-stjärniga lyxhotell och den andra dagen på gatan. Efter att flera gånger ha rest jorden runt och varit i världens spelmecka Las Vegas hela 31 gånger, så har han sett och har erfarenhet från allt vad spelvärlden kan erbjuda av både himmel och helvete. Han vet hur det är att leva som miljonär, men han vet också hur det är att vara jagad av maffian.

När alla hade gett upp hoppet om Fredrik, så hittade han en väg till full frihet från både spelmissbruk och bedrägerier. Idag lever han ett helt annorlunda liv med fokus på att hjälpa andra.

Fredriks liv och historia är redan välkänd för många. Medier som Aftonbladet, Expressen, Pokermagazine, Sveriges Radio P3, YLE, Ilta Sanomat m.fl. har alla uppmärksammat hans liv och historia. Dessutom har han själv i olika säsonger under flera år rest runt och föreläst om spelmissbruk och dess konsekvenser.

En bok om Fredriks liv, med titeln ALL-IN Fredrik Nygård: Nordens värsta gambler och bedragare ges ut av Sjöbergs Förlag i Sverige i månadsskiftet oktober/november. Boken är skriven av den Londonboende svensken Robert Lux. När Fredrik besöker oss i Nykarleby så har boken precis kommit rykande färsk ur tryckpressen.

Fredrik kommer i sin föreläsning att berätta några historier från sitt minst sagt innehållsrika liv och samtidigt presentera boken. Han erbjuder också möjligheten till Q&A (frågor och svar). Efter föreläsningen så finns det möjlighet att köpa boken och eventuellt få den signerad om man önskar.Vad säger tidigare arrangörer och publik om Fredriks föreläsningar?

"Ett riktigt problem som påverkat mig. Föreläsningen var helt fantastisk och känslosam. Ärligt sagt bästa jag hört. Tack!" Elev, Tölö gymnasium, Helsingfors

"Jag gillade föreläsningen för att han förklarade bra och var rolig att lyssna på, han var en helt fantastisk föreläsare." Elev, Kristinestads gymnasium

"Händerna ner bästa föreläsningen jag någonsin varit på. Skulle ha kunnat lyssna på föreläsningen hela dagen. En spännande, intressant, väl genomförd, perfekt föreläsning." Elev, Gymnasiet Grankulla Samskola

Free spots

Yes

Price

18,00 €

Course languages

Swedish

Teachers

Fredrik Nygård

Dates

09.11.2023 - 09.11.2023

Thursday 18:30-20:00

Lessons: 2  (1 times)

Location

Bibliotek - Nykarleby stadsbibliotek, Asta-salen
Topeliusesplanaden 10, 66900 Nykarleby