Förlåt, det blev fel! - Ola Rapace

Free spots

Yes

Price

26,00 €

Ola Rapace är en av Sveriges allra främsta skådespelare med en lång och imponerande meritlista bestående av bl.a. James Bond-filmen Skyfall, Wallander-serien, Tusenbröder, Tillsammans, White Trash och ett stort antal filmer, TV- och teaterproduktioner. Sedan sitt genombrott år 1999 har han även varit ett omtalat namn i media. År 2020 utkom Ola Rapace med sin debutbok Romeo (min flykt i fem akter), där han hudlöst självutlämnande och brutalt ärligt skriver om att nå botten och kämpa sig upp igen.

Under kvällens föreläsning delar han med sig av människan Ola – på djupet, bakom strålkastarljuset och kändisskapet. Ola öppnar upp och visar de sidor som ingen tidigare fått ta del av. Han talar om det egna ansvaret var och en av oss bär, i allt från våra närmaste relationer och föräldraskap till ansvaret för vårt arbete, för våra medmänniskor och kanske framför allt för oss själva. Ola menar att många av de problem och svårigheter vi har i livet i grund och botten handlar om oss själva. Är vi villiga att ta ett större ansvar och se vår egen del i det hela har vi stor potential att utvecklas och kanske till och med känna oss genuint lyckligare.

Ola låter oss ta del av en oerhört berörande och ärlig reflektion kring livet och vad som är viktigt – på riktigt. Han talar om drivkraften vi alla har inombords och inspirerar oss till hur vi kan ta tillvara på den. Han delar med sig av vad som driver honom, innerst inne. Han ger oss nya insikter kring relationer och hur vi kan vårda dessa, kring kommunikation och vilka roller vi spelar i livet. Med stor igenkänningsfaktor ger Ola inspiration om personlig utveckling och hur vi kommunicerar – både med oss själva och med varandra.

Kom med och möt en brutalt ärlig Ola! Trots att han är ett av Sveriges kändaste namn har mycket få människor fått ta del av det djup och de innersta tankar som han bär på. Med sin fantastiska närvaro, råa ärlighet och stora vana av att stå på scenen lämnar han ingen oberörd.

Servering från kl. 17:45.

Free spots

Yes

Price

26,00 €

Course languages

Swedish

Teachers

Ola Rapace

Dates

10.10.2024 - 10.10.2024

Thursday 18:30-20:00

Lessons: 2  (1 times)

Location

Stjärnhallen - Lilla Björnen
Idrottsgränd 1-3, 66900 Nykarleby