Det är aldrig för sent att ge upp!

Lediga platser

Ja

Kursavgift

30,00 €

Kasta dig ut! Gå utanför din comfort zone! Våga gå mot strömmen!

Känns slagorden bekanta? Clara Henry tycker om att göra motsatsen! Varför ska man utsätta sig för jobbiga situationer och potentiella misslyckanden, när man kan undvika dem till varje pris? Välkommen med på en humoristisk föreläsning om vikten av att lära sig misslyckas. Om hjärnan, viljan och inte minst motviljan – och om hur Clara, som hatar utmaningar, lyckades springa ett lopp på 90 km.

Clara Henry är programledaren, komikern, författaren, bloggaren, vloggaren och föreläsaren från Göteborg som länge var en av Nordens allra största Youtubers med över 450 000 prenumeranter på sin kanal. Hon var programledare för Melodifestivalen 2017 och nominerad som årets kvinnliga programledare i tv-priset Kristallen samma år. År 2020 tävlade Clara som finalist i Robinson och kammade hem en andraplats. Hon har också hunnit programleda allt från Världens Barn-galan till Guldtuben, spelat huvudrollen i tv-serien "Sjukt Oklart", deltagit i "Bäst i test" och sommarpratat i P1. Hon har även gett ut två böcker.

Clara är känd för sina skarpa observationer, sin klockrena timing och för att hon alltid står upp för sina åsikter. Med sin smittande energi och sina starka åsikter har hon tagit Sverige med storm, både på sociala medier och i radio och TV. Hennes föreläsningar inspirerar unga som äldre att våga prata om tabubelagda ämnen.

Kvällen startar med föreläsning kl. 18:30, och fortsätter med mingel. Under minglet bjuder vi på alkoholfritt bubbel, snittar och snacks. Ta med dig ditt kompisgäng och kom med på en humoristisk och inspirerande kväll!

Foto: Morgan Norman

OBS! Föreläsningen är flyttad till Seminariesalen, Seminariegatan 17.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

30,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Clara Henry

Tidpunkt

26.10.2023 - 26.10.2023

Torsdag 18:30-20:00

Lektioner: 2  (1 ggr)

Plats

Seminariehuset - Seminariesalen 111
Seminariegatan 28, 66900 Nykarleby