Reparera dina gamla släktfoton - workshop (hösten 2024)

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Ta med dig dina gamla släktfoton och kliv in i världen av bildrestaurering med Photoshop! Oavsett om du är nybörjare eller har viss erfarenhet av Photoshop är denna workshop perfekt för dig som vill lära dig att återställa och förbättra gamla bilder.

Under 2 timmar kommer du att få en interaktiv och praktisk introduktion till Photoshop för att reparera gamla släktfoton. Workshopen leds av grafiska designstudenten Elliekk, som har har flera års erfarenhet av bildbehandling.

Workshopen kommer att vara hands-on med fokus på att lära deltagarna grundläggande färdigheter för att reparera och återställa bilder i Photoshop. Genom övningar och exempel får du möjlighet att använda olika verktyg och tekniker för att ta bort skador, fläckar och andra defekter från bilder. Inga förkunskaper krävs, men grundläggande dator- och bildbehandlingskunskaper är fördelaktiga. Frågor och diskussion uppmuntras för att säkerställa att alla deltagare är med och förstår.

Efter workshopen kommer du att ha de grundläggande färdigheter som behövs för att reparera och förbättra dina gamla släktfoton, och du kommer att kunna bevara minnen för framtiden.

Har du ett gammalt foto så ta med det, antingen en fysisk kopia eller en digital bild. Har du en egen dator med Photoshop installerad, kan du också ta med den.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Ellie Käldström

Tidpunkt

07.10.2024 - 07.10.2024

Måndag 18:00-20:00

Lektioner: 3  (1 ggr)

Plats

Zachariasskolan - DataB Login Datasal (barack B8)
Seminariegatan 28, 66900 Nykarleby