Mordmysteriet på NyCarleby Jernväg (hösten 2024)

Lediga platser

Ja

Kursavgift

38,00 €

Howdy! Det är år 1865 och en historisk händelse ligger framför oss. Det är dags för järnvägen att utvidgas hit till den vilda västkusten och alla inbjuds härmed att delta i ett samråd. Under samrådet diskuteras var en eventuell station ska förläggas. Detta är en sällsynt möjlighet att samlas så därmed tar vi även tillfället i akt att ställa till med festligheter och en middag. Risken finns att åsikterna går isär och att viljan att göra stora affärer kring den nya järnvägen är stor. Det hela mynnar dessvärre ut i iskallt mord. Kan ni tillsammans lösa gåtan? Vem är mördare? Är det du?

I god tid före middagen kommer alla deltagare att få ett hemligt mail med ytterst viktig information om just vem, eller ja, vilken karaktär ni ska vara under kvällen. Ni får då också information om hur ni ska vara klädda och andra viktiga detaljer att lägga på minnet. Under middagen får deltagarna också ett manus som hjälp under kvällen.

En god middag ingår i priset, meddela därför eventuella allergier i samband med din anmälan. Alkoholhaltiga drycker finns att köpas på plats, men ingår ej i kurspiset. Åldersgräns 18 år.

Meny: Chipotlemarinerad flankstek med bbq-sås, wiskey stekt majskolv och rostad vitlökspotatis. Efterrätt: Cowboy brownie med nötter och kolasås, kaffe/te.

Varmt välkommen till Juthbacka Creek - yyiiiihaa!

Lediga platser

Ja

Kursavgift

38,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Camilla Nord, Melina Saari

Tidpunkt

25.10.2024 - 25.10.2024

Fredag 18:00-21:00

Lektioner: 4  (1 ggr)

Plats

Övriga utrymmen - Juthbacka herrgård
Juthasvägen 34, 66900 Nykarleby